Innovative Aluminium Systems

logo eurodomica2

Εγκρίθηκαν επιπλέον 5.799 αιτήσεις του «Εξοικονομώ ΙΙ»

koufvmata nea kifisia2Νέες 5.799 εγκρίσεις του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ ενέκρινε η επενδυτική επιτροπή με στόχο την ενίσχυση της  οικονομικής δραστηριότητας στην παρούσα συγκυρία.

Σε αυτό το στάδιο στάδιο οι Δικαιούχοι θα πρέπει να αποδεχτούν την Απόφαση υπαγωγής τους και να υπογράψουν τη Δανειακή Σύμβαση στο Χρηματοπιστωτικό οργανισμό (όπου απαιτείται). Άμεσα θα πρέπει να ξεκινήσει και η διαδικασία ανεύρεσης των κατάλληλων προμηθευτών για την υλοποίηση των παρεμβάσεων.

Η Eurodomica ως επίσημος προμηθευτής του προγράμματος αναλαμβάνει την αντικατάσταση των κουφωμάτων σας με Ενεργειακά Κουφώματα αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών και θερμοδιακοπής. Παρέχεται εργοστασιακή εγγύηση ορθής εφαρμογής και λειτουργίας. Με πάνω από 500 έργα ενεργειακής αναβάθμισης σε όλη την Ελλάδα από το 2011, συνεχίζουμε δυναμικά και υλοποιούμε τα πρώτα έργα για τον β' κύκλο του προγράμματος με απόλυτη επιτυχία και ικανοποίηση από τους πελάτες μας. 

Ζητήστε Άμεσα η δική σας Προσφορά για το Πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ χωρίς καμία χρέωση.

Έμπειροι τεχνικοί μας, επισκέπτονται το χώρο σας , για να σας δώσουν λύσεις, προτάσεις και να πάρουν τις μετρήσεις των κουφωμάτων σας.

  • Ενεργειακά Κουφώματα με εξαιρετικούς συντελεστές Θερμομόνωσης & Ηχομόνωσης U<2
  • Αντικατάσταση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς 
  • Κατασκευή αναβαθμισμένων προϊόντων & Ποιοτική τοποθέτηση
  • Πιστοποιητικά για Θερμοπερατότητα - Αεροπερατότητα - Υδατοστεγανότητα - Ανεμοπίεση
  • Προηγμένα συστήματα με πολλαπλά κλειδώματα για απόλυτη ασφάλεια 

 Όλα τα υλικά και τα συστήματα που χρησιμοποιούνται είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προγράμματος, φέρουν πιστοποίηση των ενεργειακών χαρακτηριστικών τους, ώστε να εξασφαλίσετε την ενεργειακή αναβάθμιση που επιθυμείτε. 

Τοποθέτηση Etalbond στο Orbit

H εταιρεία Eurodomica ολοκλήρωσε με επιτυχία, μέρος τοποθέτησης Etalbond, στο κτίριο Orbeat Offices, ως υπεργολάβος της ΤΕΡΝΑ ΑΕ. 

 orbit project           orbit etalbond

Άμεσα ο Γ' Κύκλος "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ" Προετοιμαστείτε έγκαιρα

Κλειδώνει μέσα στην εβδομάδα ο νέος κύκλος του "Εξοικονομώ Κατ' οίκον ΙΙ",  που αναμένεται να προκηρυχθεί μέχρι το Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠE - ΜΠΕ, στις αρχές της εβδομάδας θα συγκληθεί διυπουργική σύσκεψη με τη συμμετοχή της ηγεσίας των υπουργείων Ενέργειας και Ανάπτυξης προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα κονδύλια που θα διατεθούν στον επόμενο κύκλο της προκήρυξης.

Προετοιμαστείτε έγκαιρα για να εξασφαλίσετε την Υπαγωγή σας στο Νέο Πρόγραμμα

Όσοι επιθυμούν την ένταξή τους στον Νέο Κύκλο Εξοικονομώ και δεν έχουν προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Eurodomica στο 210 55 95578 για τον έλεγχο των διακαιολογητικών  και την προετοιμασία των φακέλων τους.

Tο Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ) περιλαμβάνει στόχο για εξοικονόμηση ενέργειας άνω του 38% στην τελική κατανάλωση μέχρι το 2030. Στο πλαίσιο αυτό προβλέπεται ενεργειακή αναβάθμιση περισσότερων από 500.000 κατοικιών και υπερτριπλασισμός των κονδυλίων που θα φθάσουν τα 500 εκατ. ευρώ το χρόνο. Τα κονδύλια θα κατευθύνονται σε απευθείας ενισχύσεις των ιδιοκτητών, χαμηλότοκα και μηδενικού επιτοκίου τραπεζικά δάνεια, φορολογικές εκπτώσεις, ενώ θα θεσπιστούν και κίνητρα για την κινητοποίηση των εταιρειών ενεργειακών υπηρεσιών. 

exoikonomo g kiklos 2020

 

Δωροεπιταγή 4.000 € για Κουφώματα Αλουμινίου

Διεκδικήστε μία Δωροεπιταγή αξίας 4.000€ για Κουφώματα Αλουμινίου EURODOMICA από την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα!!!

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα" από τη Δευτέρα 25/05/2020 - Παρασκευή 29/05/2020. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα μπορείτε να στέλνετε με μήνυμα ή τηλέφωνο τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό για να διεκδικήσετε την δωροεπιταγή. Η κλήρωση θα γίνει στις 29/05/2020.

koufwmata voula

Διαβάστε τους όρους του διαγωνισμού 

Πρόσοψη στο Νέο Κτίριο της Ravenna στον Κηφισό

Ολοκληρώθηκε το Νέο κατάστημα της Ravenna στον Κηφισό. Η Eurodomica ανέλαβε την κατασκευή και τοποθέτηση σύνθετων πάνελ αλουμινίου στην πρόσοψη του κτιρίου. Το τμήμα μελετών της Eurodomica διαχειρίστηκε τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις με απόλυτη ακρίβεια και επιτυχία, ενώ παράλληλα τα συνεργεία της εταιρείας τοποθέτησαν και εφάρμοσαν τα υλικά της πρόσοψης με συνέπεια και επαγγελματισμό. Στη Ravenna χρησιμοποιήθηκε το Εtalbond®A2 της εταιρείας ELVAL COLOUR, ένα σύνθετο πάνελ αλουμινίου με αποκλειστικά άκαυστο πυρήνα. Τo συγκεκριμένο υλικό συμμορφώνεται με τα υψηλότερα πρότυπα και τις αυστηρότερες οδηγίες στον κόσμο σχετικά με την πυρασφάλεια, ενώ ταυτόχρονα πληροί τις πιο πρόσφατες τεχνικές απαιτήσεις στους τομείς της ενεργειακής απόδοσης.

Μαζί με τη μέγιστη πυραντοχή, το Εtalbond®A2 , είναι το μοναδικό υλικό της κατηγορίας, που είναι ελαφρύ, απόλυτα επίπεδο, εύκολα διαμορφώσιμο και μπορεί να καμπυλωθεί εύκολα λόγω του μοναδικού και ιδιαίτερου τρόπου παραγωγής του πυρήνα του. Είναι διαθέσιμο σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, υφών και αποχρώσεων κατά παραγγελία. Αυτά τα χαρακτηριστικά υλικού σε συνδυασμό με την εξαιρετική εμπειρία και εξειδίκευση του τμήματος μελετών της Eurodomica, δίνουμε στον αρχιτέκτονα και σχεδιαστή απεριόριστες επιλογές στο σχεδιασμό των προσόψεων και των επενδύσεων στα κτίρια.

ravenna kifisos etalbond